Cuplu

Eseurile lui Ion

Sănătate&Anti-fumat

Hai sa ne lasam de prostii

Spiritualitate

Vocaţie si misiune personala

Home » Blog

Alina Buzatu = Life Coaching

Submitted by on 21 noiembrie 2011 – 2:01One Comment

Alina Buzatu este Coach-ul pe care îl recomand cel mai des şi cu cea mai mare încredere.

Mai întâi, este un adevărat Coach: orice blocaje sau probleme de strategie ai avea, după o oră de discuţie cu ea eşti mult mai sigur privind ce trebuie să faci. Indiferent că vorbim de zona business / carieră sau de relaţiile inter-personale.

Explicaţia? O combinaţie de bun simţ şi o mare experienţă de viaţă, alături de o filosofie de viaţă foarte sănătoasă care te trezeşte din ezitări, temeri, pe repune pe drumul cel bun.

Şi apoi, un talent rar. Să mă explic. Fiecare dintre noi trebuie mereu să alegem: e ca şi cum în fiecare mână avem câte o minge, una e mai mare şi alta mai mică, dar nu ne putem da seama care e cea mai bună. Amândouă par la fel de rotunde. Poate că cea mică va sări mai bine dacă jucăm cu ea şi nu cu cea mare? Sau, poate că cea mare e dintr-un material mai bun? Problema e că putem face doar o alegere: nu putem să le testăm pe amândouă înainte de a ne juca cu ele. E o problemă de nuanţe, de grad, de “Ce va fi” în orice alegere cu care ne confruntăm.

Alina are darul de a te face să simți care din cele două mingi va fi cea bună, are darul de a te face să simţi terenul de joc deşi nu ai început încă să joci. Şi atunci te prinzi mult mai repede care e alegerea bună, în probleme în care stai să eziţi, uneori, luni de zile. 

Site – Alina Buzatu 

Un comentariu »

  • Laurentiu florea spune:

    True!!
    Alina este o persoana care dupa prima discutie iti dai seama ca iubeste ceea ce face.
    Pe mine m-au ajutat f mult discutiile cu ea. Felicitari